Trzeba mieć talent, żeby tak zaparkować :lol:
blacharz i lakiernik trojmiasto
Zwiń
X
-
blacharz i lakiernik trojmiasto
Szukam warsztatu, gdzie po robocie auto bedzie wygladalo jak przed stluczka. Mam wgniecony lewy przednik błotnik, wypiety zderzak. Lampa cala, ale pewnie zaczepy poszly. To co bylem w stanie wstepnie zauwazyc. Znacie jakiegos dobrego lakiernika lub ASO gdzie zrobia to fachowo. Auto to octavia II, color srebrny. Jestem z Gdanska. Z gory dzieki.
-
-
jak radzi hotrain, pogadaj z McGan (ktoś mu polecił ten warsztat) lub oddaj do Plichty, ale w WejherowieMoja była "Czarnula" O2 (swap 2.0 FSI)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33422
Komentarz
-
-
Prawde powiedziawszy, nie wiem gdzie robia mi auto. Ja od siebie moge natomiast polecic Auto-Bas w Koleczkowie, sa naprawde godni poleceniaJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez McGanPrawde powiedziawszy, nie wiem gdzie robia mi auto. Ja od siebie moge natomiast polecic Auto-Bas w Koleczkowie, sa naprawde godni polecenia
Do Koleczkowa trochę za daleko, wolałbym znaleźć coś bliżej w Gdańsku...
Na forum ktoś jeszcze polecał kolegę lilo (OCP: Mechanik - Gdansk / Trojmiasto), tak dla zainsteresowanych tematem.
Komentarz
-
Komentarz